Däckservice och verkstäder

Däckabgruppens huvudsakliga arbetsområden är däckservice för alla typer av fordon men vi har också reparationsverkstäder för personbilar och lastbilar. Vi kan erbjuda det mesta i däckväg, så som marknadens minsta såväl som största däck.

I Sveg, Ljusdal, och Hudiksvall finns butiker med ett brett sortiment av LV och PV tillbehör som t.ex. extraljus, lampor, verktyg, men även Tegera arbetshandskar, Snickers arbetskläder och Arbetskor, Graninge & Jalas yrkes och arbetsskor.                                                                                                            I Hudiksvall finns inte arbetskläderna och arbetsskorna i butiken men vi beställer vid kundens önskemål. 

I Sveg, Hudiksvall finns Preem-Såifa stationer anslutna till verkstäderna. Däckab i Sveg LV och PV är båda ackrediterade verkstäder, med tillstånd att släcka bilprovningens 2:or. Däckab i Sveg PV, är specialiserade på Volvo och Renault personvagnar. Hjulinställningar utförs på samtliga av våra verkstäder.

Vi har även servicebilar med jour dygnet runt. Vid behov av en servicebil, ring till din närmsta Däckabverkstad på jourtelenr som du finner under verkstäder.